Fiji-time

Här kommer äntligen ett blogginlägg från Fiji! Tyvärr har det inte funnits något wifi under hela tiden, inte så konstigt egentligen vi varit på öar, så har inte kunnat blogga men här kommer en liten uppdatering. Det var jätte lamt att säga hejdå till min soul mate Lisa på flygplatsen i Auckland men samtidigt sjukt roligt att träffa Fidde igen!
Vi har haft det väldigt bra och jag har nog aldrig sett något vackrare än Fiji. På vissa ställen var havet helt turkost och vi har bott i små bungalows som legat ordagrant två meter från stranden där man kunnat se galna solnedgångar.
Vi åkte en stor båt till Yasawa öarna för att sedan boka ''små-öarna'' efterhand på båten. Sedan har personalen på det stället man bokat kommit och hämtat en i små motorbåtar och kört ut en till ön där dom stått och välkomnat en med sång osv. Faktiskt varit väldigt smidigt och roligt! Dock har vi bott på ställen som varit jätte bra och ställen som verkligen varit skit. Det dåliga är att man aldrig fått beställa mat själva utan fått maten uppslevad som på ett läger och ätit efter deras trumma så när dom slog på trumman var maten klar. Sedan fanns det självklart ingen AC så det har varit sjukt varmt på nätterna och fläkten har bara funkat någon timme på kvällen eftersom det är enda gången vi haft elektricitet. Haha så det har fakriskt känts lite som Robinson ibland! Men som sagt är det ''vykorts-vackert'' och vi har haft bra väder hela veckan så vi är jätte nöjda. Dock var det himmelriket att få komma in till ''fastland'', Nadi, igår och sova i en riktigt säng med AC fräsch dusch med vatten i och kunna äta en fet burgare till kvällsmat.
Idag har vi en dag på Nadi innan vårt plan mot Bangkok avgår ikväll. Tyvärr har vi ett dygns väntan i Melbourne så kommer inte landa i Bangkok förräns söndag kväll. Efter det blir det en natt i Bangkok och planen som den ser ut nu är att ta en buss till ön Koh Chang. Vi har även funderat på att eventuellt ta flyget över till Vietnam om vi hittar billiga biljetter men vi får se. Helt sjukt att det snart bara är 3 veckor tills jag kommer hem så bara att passa på att njuta av sista tiden!


Kommentarer
Mami

Ser verkligen vykortsvackert ut!!! Hur härligt som helst!! Men stoppet i Melbourne blir väl inte helt tråkigt...en viss Mange Månsson ska bjuda på lunch!!!! SÅÅÅ avis på honom att han får krama på dig. Men bara 3 veckor tills jag får krama på dig!!! Underbart!! Puss love u höna...puss till Fidde oxå förstås:)

2012-03-23 @ 20:15:47
lisas mamma

Hej kära Lina!!

Så kul att jag äntligen hör något från dej!! Det ser helt underbart ut:)Tack för din blogg den har betytt mycket för mej och Johan!Vi hoppas att få se dig så fort du kommer hem!!Många Kramar sköt om dig och du vet lita inte på någon

2012-03-24 @ 13:10:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0