Our life is not a movie... or maybe

Idag var det sista stranddagen här i Noosa så då gick vi till Little Cove igen och helt plötsligt dyker Helena upp! Helena är en jättegullig tjej som bodde i samma hus som oss i Byron Bay så hur stor chans var det att vi skulle träffa henne där liksom? Superkul! Sen i eftermiddag åt vi typ en halvliter glass var inne i stan och nu sitter vi och har liten egen after beach. Lisa har tvättat sin allra första tvätt någonsin också så här händer det grejer!


Kommentarer
Mami

Haha duktigt Lisa!!Vad lika ni är på alla bilder!!På vissa kort ser man inte vem som är vem:) Sötisar! Här är verkligen inget att längta hem till, snö is och slask om vartannat..usch...vill oxå till värmen!!! Puss på er tjejer och sluta för allt i världen inte med bloggen!!!!!!!!!!!!!

2012-02-17 @ 13:52:20
lisas mamma

vilken tur att jag har bloggen att läsa varje dag:)det känns som jag är där, för jag gläds så mycket åt att ni har det så bra och allt ni upplever...Jag håller med Marie!!! ni är lika snygga och lika varandra..kan det bero på mammorna????ha det bra och ha koll på varandra det behövs!!så inget händer.Lisa vilket fint inlägg du gjorde tårarna rann..du är bäst min älskade dotter!puss och kram till er båda och till sist lita inte på någon..

2012-02-18 @ 12:05:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0